sitemap | home


  Home

HAAGCLEAN Products BV: Uw professionele assistent!

Haagclean heeft zich ontwikkeld tot een dynamische en moderne groothandel, welke actief is in de regio Haaglanden! De klant staat bij ons altijd centraal en er staan diverse werkplatforms ter beschikking.

Haagclean profiel :

Naast de reguliere verkoop is Haagclean sterk in advies, training en ontwikkeling hulp. Ook staat er een merk onafhankelijke technische dienst ter beschikking voor onderhoud en reparatie aan nagenoeg alle merken professionele machines. De divisie glasbewassing ontwikkelt volledig in eigen beheer, innovatieve systemen voor de gevel en glas reiniging sector! Om de kennis van de diverse onderdelen te bundelen en optimaal te gebruiken, functioneren deze op een platform basis. Hierdoor liggen de onderdelen dicht bij elkaar en zijn de communicatielijnen kort en direct.

KLIK HIER om doorgeschakeld te worden naar deze PROFESSIONAL!

Biozone Scientific International: de specialist op het gebied van luchtreiniging!

BioZone Scientific is een pionier op het gebied van luchtzuivering met UV licht. In 1994 introduceerde BioZone Scientific USA luchtreinigers op de markt die voor vele toepassingen een oplossing bieden tegen bacteriën, schimmels en virussen, en de vrijkomende geur. Sinds 2004 is BioZone Scientific 100% eigendom van een Finse onderneming die een uitbreiding van het producten programma heeft gerealiseerd, met de bijbehorende Europese certificeringen.

KLIK HIER om doorgeschakeld te worden naar deze PROFESSIONAL!